Thursday, May 3, 2012

Descrierea completa a smartphone-ului Samsung Galaxy S III (Video + Foto)


Samsung a lansat noul sau model “Galaxy S III” intr-un eveniment ce a avut loc ieri seara la Londra. Noul Galaxy pleaca de la ideea unui nou concept de smartphone – specificatii de top, intuitiv si inspirat din natura.
Display
In ultimul timp diagonala smartphone-urilor Samsung e din ce in ce mai mare. Nu este surprinzator faptul ca noul smartphone high-end a primit un display Super AMOLED de 4.8 inci cu o rezolutie de 1280×720, ce mult apropie dispozitivul de o tableta. Potrivit producatorului, ecranul asigură o imagine luminoasa si plina de culoare si ofera o reproducere naturala a culorilor. Protectia acestuia va fi asigurata de sticla Gorilla Glass.
CPU
Duapa cum si se zvonea anterior smartphone-ul a primit un procesorul quad-core Exynos 4 cu o frecventa de 1,4 GHz. Procesorul are la baza nucleul ARM Cortex A9, foloseste procesul tehnologic de 32 nanometri High-k Metal Gate (HKMG) si dispune de caracteristici mult mai performate fata de predecesorul sau Exynos 4 Dual.

Camera foto
Galaxy S III are o camera principala cu rezolutia de 8 MP si inregistre Full-HD (1080p), si o camera secundara cu rezolutia de 1,9 MP si inregistrare video HD la 30 de cadre pe secunda. Ambele camere au autofocalizare si o viteza a obturatorului cu lag zero.
Conectivitate
Smartphone-ul are suport pentru retele 2,5 G (GSM / GPRS / EDGE) 850/ 900/ 1800/ 1900MHz, 3G (HSPA + 21 Mbit/s) 850/ 900/ 1900/ 2100 MHz si in unele tari - 4G LTE. Printre alte mijloace de conexiune poate fi menţionat  Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, GPS/GLONASS, NFC şi Bluetooth 4.0 (LE). Samsung Galaxy S III este dotat cu tehnologia Wi-Fi Bonding Channel, ce dubleaza banda de transfer a retelei Wi-Fi.

OS
Dispozitivul ruleaza sistem de operare Google Android 4.0 Ice Cream Sandwich, pe linga care ofera o multime de tehnologii proprii unice. De exemplu, avind suport pentru NFC (Near Field Communication), Galaxy S III a primit o versiune imbunatatita a tehnologiei AndroidBeam - S Beam, care permite transmiterea fisierilor pur si simplu prin atingerea smartphone-ului cu un alt Samsung Galaxy S III, fara a instala conexiunea Wi-Fi. Un fisier cu o marime de 1 GB poate fi transmis in doar 3 minute, iar 10 MB - pana la 2 secunde.
Functionalitati
S Voice
Reprezentatii Samsung spun ca Galaxy S3 are o functie de recunoastere vocala avansata care este capabila de identificarea sensului frazei si in cazul celor cu o dictie ceva mai slaba. In plus, SVoice, care este in mod clar un concurent pentru Siri, este disponibila in mai multe limbi internationale.
Pe linga optiuni de baza, S Voice permite actiuni si mai avansate: precum setarea deseptatorului, pornirea melodiei preferate, reglarea volumului, transmiterea mesajelor si e-mailuri, programarea agendei sau  pornirea camerei foto.
Smart Stay
Samsung Galaxy S III va “privi” in ochii utilizatorilor si se va activa sau dezactiva în funcţie de privirea acestora. Cind iti iei ochii de la el, intra în modul “sleep”.
Smart Alert
Daca aveti apeluri pierdute si puneti mina pe telefon, acesta va vibra sau va va atrage atentia cu ajutorul luminilor LED.

PopUp Play
Filmele pot fi micşorate după bunul plac al utilizatorilor şi pot fi urmărite în timp ce sunt efectuate alte activităţi, cum ar fi navigatul pe internet.

Dimensiunile/Bateria
Aparatul are o grosime de 8,6 mm, o greutate de 133 de grame, dimensiuni de 136,6 x 70,6 mm si este disponibil pentru inceput in doua variante cromatice, Pepper Blue si Marble White, urmand sa fie lansat si in alte culori. Smartphone-ul are o baterie cu capacitate sporita de 2100 mAh.
Disponibilitatea
Samsung Galaxy S III  va fi lansat in 145 de țari, la sfarșitul lunii mai. Livrarile incep in Europa, continua cu Asia și vor ajunge in SUA in vara. Pretul nu a fost specificat.
sursa http://itmoldova.com/

Vrei sa fii la curent cu articolele publicate ? ABONEAZA-TE ACUM ! Nu te costa nimic

Delivered by FeedBurner

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...