Friday, February 18, 2011

Yahoo mail in romana!

Dupa indelungi asteptari, compania americana Yahoo va lansa in luna martie Yahoo.ro, spune Mihai Fanache, managerul MediaCafe, companie care vinde publicitate pe site-urile Yahoo in Romania.
In plus, Mihai Fanache a spus ca paginaYahoo.ro va contine stire agregate din diverse domenii. "Vom avea continut relevant din toate domeniile care conteaza, avem deja acorduri cu produse din trustul Pro TV, cu Apropo, cu Realitatea TV", spune el.

Pagina va arata exact la fel ca Yahoo.com, insa continutul va fi in limba romana. Deja exista astfel de versiune in Olanda sau Turcia.
De asemenea, vom avea si e-mail in limba romana. Iar potential exista, mai ales ca serviciile Yahoo sunt folosite de peste 8 milioane de persoane.
In schimb, cei de la Yahoo nu vor face angajari in urmatoarea jumatate de an. Si asta spre deosebire de cei de la Google, care atunci cand au deschis birou in Romania, au anuntat ca fac recrutari.
Yahoo.ro, un proiect mult-asteptat
Chiar daca existenta versiunii Yahoo.ro este o veste buna pentru internautii romani, lansarea acesteia a tot fost amanata.
Insa in noiembrie anul trecut, oficiali ai Yahoo prezenti la o conferinta la Bucuresti spuneau ca in 2011 va fi lansat serviciul de e-mail Yahoo in limba romana.

Vrei sa fii la curent cu articolele publicate ? ABONEAZA-TE ACUM ! Nu te costa nimic

Delivered by FeedBurner

comments

0 Responses to "Yahoo mail in romana!"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...